Pigmentvlekken maskeren? Wonderfoundation!

Pigmentvlekken maskeren? Wonderfoundation!

Het cosmeticamerk Jane Iredale heeft foundation, gemaakt van mineralen, die belooft elke pigmentvlek te maskeren. Ha! Muziek in onze oren, en een weldaad -hopen we- voor onze geteisterde huid. Claudia gaat het uitproberen. Eerst trekt visagiste Inge een streep op mijn gezicht om te zien welk huidtype ik ben. Aha, de rode vlekken moeten gemaskeerd, dus dat wordt een beige tint. En nu het echte werk: eerst een primer, bijna een must volgens haar, om lijntjes en putjes te laten opvullen, zodat de foundation beter tot haar recht komt. Op mijn vraag of dat wel in mijn zoef-zoef-snel-naar-schoolplein-ochtend routine past, werkt ze het zo snel uit dat ik ook zie dat het nog geen minuut extra kost. Daarna kwast ze de poederfoundation erover heen. Flawless. Ik ben om. Poederfoundation van Jane Iredale: ideaal voor de 40+ huid.