ik ga het toch niet doen

Schreef ik onlangs zo enthousiast dat ik een laserbehandeling zou ondergaan, heb ik net besloten om het toch niet te gaan doen. Ben gewoon een scheiterd, excusez le mot. Opeens werd ik bang; zou ik er geen brandwonden van krijgen? En is het wel zo nodig? Daarbij heb ik het opeens zo druk met mijn werk dat ik niet kan veroorloven om een week lang ondergedoken te zitten met een afgebladderd hoofd. Maar… ik heb een alternatief gevonden. Ooit heb ik een huidverjongingslaser apparaat gewonnen van Philips. Om precies te zijn deP hilips RéAura SC5000/00Laser skin rejuvenation. En daarmee laser ik nu zelf 2 keer in de week mijn gezicht. het is een soort scheerapparaat met lichtflitsen waarmee je over je huid schuift. En dat per keer een half uur. Na 8 weken moet je resultaat zien. Ik ben inmiddels 3 weken op dreef en mijn huid ziet er echt nu al beter uit. Wat dikker en gladder. Je moet er wel wat voor over hebben want het doet pijn en een half uur is heel erg lang.  Vervolgens loop je een dag rond met een rood gezicht alsof je in de zon hebt gezeten. Maar ik vind het dus echt de moeite waard. De reclamefoto die Philips heeft van de laser werkt ook nog op de lachspieren. Want zeg nou zelf dit lijkttoch sprekend op de bekende foto’s uit de catalogus van Van der Meulen post? Wordt vervolgd.