ik ga het doen

ik ga het doen

Vrijwillig een laagje van je huid weg laten branden; dan moet je wel heel desperate zijn. Klopt. Ik heb genoeg van mijn acne en de littekentjes die daar het gevolg van zijn en ook wil ik niet meer elke dag de couperose rondom mijn neus hoeven te camoufleren. Daarom heb ik een afspraak gemaakt voor een CO2 laserbehandeling. Door laserstralen wordt een huidlaagje verdampt, de huid herstelt zich vervolgens en er komt een perzikzacht egaal huidje tevoorschijn. Althans dat hoop ik dan. En ik hoop ook dat die laser meteen de helft van mijn rimpels meeneemt. Want eigenlijk zijn die rimpels de reden waarom ik dit ga doen. Maar dat zeg ik natuurlijk niet tegen iedereen. Want rimpels horen bij het leven niet waar? (not!). Acne en couperose, dat begrijpt iedereen wel. De afspraak staat over 3 weken. Ik heb ter voorbereiding bij de kliniek al twee chemische peelings gehad. Ik zie geen verschil maar het zal wel ergens goed voor zijn.
Komende weken zal ik verslag doen van de behandeling. En nu maar hopen dat mijn huid er straks net zo glad uitziet als op deze foto. (goede belichting is de ideale anti aging behandeling!) Wies