Ibiza-tips deel 2: 40+ zonder kinderen

Ibiza-tips deel 2: 40+ zonder kinderen

Was nog nooit op Ibiza geweest en eigenlijk van plan om nooit te gaan, want angst voor te veel en te hippe /ordinaire partyanimals. Maar na 15 jaar de verhalen van enthousiaste vriendinnen aan te horen “Ibiza heeft alles hoor, als je de rust op wilt zoeken kan dat” kon ik,FfabWies, de nieuwsgierigheid uiteindelijk niet meer weerstaan. En zo vlogen vriend en ik afgelopen week naar Eivissa. Goed voor de romantiek. Low budget dat wel, want we zitten krap bij kas. De vlucht boekten we via Vueling voor 220 euro pp en een super leuk appartementje bij Cala Tarida (in de buurt van Sant Josep) voor 560 per week.  Het was heerlijk. En het is waar, je kunt de gekte absoluut vermijden. De hoeveelheid leuke strandjes en restaurants hebben mijn hart gestolen. Volgend jaar kom ik terug om te wandelen. Nu lonkte het strand te veel.

Hierbij mijn absolute aanraders:  (Claudia heeft al 2 van mijn aanraders ingepikt namelijk de restaurants La Paloma en Il Destino, beide te gek).

* Ons appartement bij Cala Tarida, gevonden op Homeaway, geen naam wel code: 451087.  Antonio  heet de  aardige eigenaar. Het is misschien niet heel luxe maar van alle gemakken voorzien en… een eigen dakterras met privezwembad(je)!

*Auto huren: na onderzoek de allergoedkoopste en beste: Sunnycars, 140 euro all in (excl. benzine) voor een week.

*Restaurant: La Luna Nell Orto in San Juan, Italiaanse keuken, heerlijk eten onder vijgenbomen.

*Restaurant Dimi’s in Santa Gertrudes, waanzinnig leuk tentje, gerund door 2 Belgen.

*Strand: Sol d’en Serra, strandtent: Amante, wel van te voren reserveren, want het is heel klein. Maar o, wat is het er fijn.

FabWies